logo

Turngruppa på Gymnaestrada 2019

HT&IF Turngruppa sin dametropp skal til helgen reise til Østerrike for å delta på World Gymnaestrada 2019 – verdens største gymnastikkfestival.  Arrangementet varer i en uke fra 6.  – 13. juli 2019, og finner sted i Dornbirn, en by som ligger helt ved grensen mellom Sveits og Østerrike. Totalt deltar ca 19 500 gymnaster fra hele verden, og fra Norge reiser 366 gymnaster.

HT&IF deltar med 7 damer som skal delta på Norges fellestropp som denne gang består av 172 gymnaster fra 25 ulike klubber. Alle har trent inn samme programmet hver for seg det siste året, og har kun en felles trening på bane før første oppvisning mandag 8. juli. Totalt skal troppen delta på 4 oppvisninger.

Damene reiser med fly fra Alta via Oslo og til Zurich, og blir transportert derfra med buss til Norges vertskapsby Wolfurt. De bor på skole under oppholdet, og ser spent frem til ei uke på luftmadrass J

Turen har de finansiert med dugnader og egenbetalinger i løpet av de siste to årene.

Vi ønsker damene våre lykke til med oppvisningene, og håper det blir noen spennende og inspirerende dager i Dornbirn. God tur!

SAMARBEIDSPARTNERE