Det er nå så enkelt å bruke den nye hjemmesiden, og vi ønsker at alle våre trenere skal kunne bruke den. Hver trener får tilgang til sitt lag, og her kan man enkelt legge ut nyheter, oppdatere treningstider og kontaktpersoner

La oss vise idrettsgleden og aktiviteten i klubben vår!

Facebook- og Spondgrupper fungerer ypperlig til intern kommunikasjon, men viser ikke offentligheten hvor flott klubben vår er. Vi har lyst å se hva deres lag driver med, alt fra kamper og turneringer til en koselig pizzakveld

Ved at andre enn kun styret og webansvarlig bidrar med en god historie i ny og ne, gjør at vi viser offentligheten klubbens mangfold, resultater og utallige gode historier på vår måte, i våre omgivelser, i våre klubbfarger. Klarer vi det, tiltrekkes både medlemmer, supportere og sponsorer.

Hva er nytt

  • Meny-filter: Ved å klikke på klubben eller en sportsgren i menyen får du kun se tilhørende nyheter og menyvalg. F.eks. klikker du på «Håndball» vil du kun se nyheter fra Håndballgruppa og det ev. lagene har lagt ut. Menyen vil kun ha håndballrelaterte valg.
  • Lagsider: Alle grupper eller lag under en sportsgren kan nå får tilgang til å føre sin egen nyhetsstrøm og lagside med treningstider, kontaktpersoner og til og med terminliste og kampoversikt. Ildsjeler i trener- eller foreldregruppa logger seg på fra mobil og brukeropplevelsen er revolusjonerende enkel.
  • Mobil først: Vår nye nettside er først og fremst laget for å brukes fra mobiltelefon. Den er enkel, oversiktlig og lynrask. Hjemmesiden har et dedikert app-ikon. Hvis du legger htif.no som snarvei på din mobile hjemskjerm. Denne funksjonen lar deg hoppe rett inn på forsiden eller din egne lagside med ett trykk på app-ikonet.

Laginfo samlet på én plass

Om du er lagleder, trener eller foreldrekontakt, og har fått tilgang -  kan du nå:

  • Legge til eller endre lagbilde (husk samtykke fra foreldre/foresatte)
  • Legge til eller endre fritekst om laget
  • Legge til eller endre treningstider
  • Legge til eller endre kontaktpersoner
  • Skrive innlegg for ditt lag

Alt dette kan du også gjøre rett fra mobilen. Kontakt styret for å få tilgang til ditt lag.

Revolusjonerene enkelt 

Klubbnettside er en ny type nettsideløsning laget med to hovedmål:

  1. Gjøre det så enkelt å administrere at hvem som helst kan gjøre det. Uten opplæring.
  2. Gjøre brukeropplevelsen fra mobil lynraskrask og brukervennlig.