Grasrotandelen

HT & IFs organisasjonsnummer: 971 407 166

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. 

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Forutsetningen er at laget eller foreningen er registrert i Frivillighetsregisteret, og den registreringen har HT & IF foretatt. 

Honningsvåg Turn & Idrettsforening er kommunens største forening med ca. 700 medlemmer. Vi gir tilbud til barn og ungdommer innenfor turning, håndball, fotball og klatring. 

HT & IF spiller på lag med lokalsamfunnet

Vil du støtte grasrota?
Det blir satt av penger til HT & IF for hvert eneste spill du leverer.
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver til HT & IF. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller.

Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Vi håper du velger Honningsvåg Turn & Idrettsforening som din mottaker.

 

 

SAMARBEIDSPARTNERE