Grasrotandelen

HT & IFs organisasjonsnummer: 971 407 166

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping velge HT & IF som forening som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.

Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Forutsetningen er at laget eller foreningen er registrert i Frivillighetsregisteret, og den registreringen har HT & IF foretatt. 

Honningsvåg Turn & Idrettsforening er kommunens største forening med over 700 medlemmer. Vi gir tilbud til barn og ungdommer innenfor turning, håndball, fotball og klatring. Vi har økt vårt tilbud, og trenger mer penger for å videreføre satsingen i lokalsamfunnet.

HT & IF spiller på lag med lokalsamfunnet

Vil du støtte grasrota?
Når du skal levere spill fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.
Det blir satt av penger til HT & IF for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av.

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver til HT & IF. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg. Vi håper du velger Honningsvåg Turn & Idrettsforening som din mottaker.

 

 

SAMARBEIDSPARTNERE