Vant sølv på FeFo Cup

G15_Sølv_FeFo_Cup

Honningsvåg Gutter 15 tok sølv under helgas FeFo Cup i Lakelv

Honningsvåg stilte med to lag på FeFo Cup i helga, Gutter 15 og Gutter 17. På grunn av en del forfall var det spente trenere/spillere som dro bortover til Lakselv. Gutter 15 hadde fått tre forfall i forkant, og måtte blant annet låne to spillere fra G13. Gutter 17 hadde fått forfall på keeperplassen, men her var Marcus B. Sivertsen sporty og stilte opp som keeper, i tillegg til kampene han spilte på G15.

Både G15 og G17 gikk ubeseiret gjennom puljespillet og var dermed kvalifisert til semifinaler som puljevinnere.

G15 Pulje B:

Honningsvåg - Nordlys        0-0

Honningsvåg - HIF/Stein 2  2-1

KIL/HIL 1 - Honningsvåg     0-1

Kaiskuru - Honningsvåg      0-1

I semifinalen feide Honningsvåg all tvil til side og vant 2-0 over KIF/HIL2. Dermed var det duket for finale mot HIF/Stein1. Det ble en jevnspilt kamp som bølget frem og tilbake, men HIF/Stein klarte til slutt å hale i land en 2-1 seier. I tillegg til å vinne sølv, ble Abdiraman Osman kåret til beste G15 spiller under turneringen. G15 stakk også av med FairPlay prisen i sin klasse.

G15_Sølv_FeFo_Cup.jpg

Gutter 17 pulje A:

Bossekop1 - Honningsvåg    0-1

HIF/Stein3 - Honningsvåg     1-1

Honningsvåg - KIL/HIL/BIL1  1-3

I semifinalen møtte Honningsvåg Bossekop1 (som man møtte i gruppespillet, og som gikk videre som beste 2 er). Det ble nok en jevn kamp. Honningsvåg kom under 0-1. Men snudde kampen midtveis til ledelse 2-1 på under ett minutt. Tre minutter før slutt utlignet BUL og dermed gikk kampen til Sudden Death. Her scorte BUL umiddelbart og dermed ble det bronsefinale på Honningsvåg.

I bronsefinalen måtte lånekeeper Marcus Sivertsen melde forfall pga. forberedelser til finale med G15. Men Niklas Dreyer Markussen (12 år)  var sporty og stilte som keeper mot HIF/Stein1. Til tross for at Honningsvåg produserte klart flest sjanser ble det ingen scoringer hverken i ordinært spill eller ekstraomgangene. Dermed måtte det hele avgjøres på straffekonkurranse. Her vant HIF/Stein.

G17_FeFo_Cup.JPG

SAMARBEIDSPARTNERE