Turngruppa har deltatt på Kretsmesterskap 2017

HT&IF turngruppa har i helga deltatt på kretsmesterskap i Hammerfest med 23 gymnaster, 8 trenere og 4 reiseledere. En flott gjeng som representerete HT&IF på en god måte. Denne gangen var det mange helt nye konkurransegymnaster, så det var mange ekstra spente jenter som skulle delta 

IMG_4014.jpg

HT&IF ankom Hammerfest fredags kveld, og kvelden ble brukt til å installere seg på videregående skole, som ligger like ved Isbjørnhallen.

Lørdag startet med frokost, før det var trening for de ulike troppene. Konkurransen starter med defilering, før det ble konkurrert i turn kvinner (bom og frittstående), tumbling og trampett . HT&IF stilte med 14 gymnaster i turn kvinner, 2 lag på trampett rekrutt og 2 lag på tumbling rekrutt. Gymnastene våre gjorde en god jobb, og for mange var dette første gang med konkurranse. Etter lørdagens konkurranser var det premieutdeling for trampett og tumbling - dessverre ingen medaljer for HT&IF, men vi kommer sterkere tilbake neste år. Resten av kvelden ble brukt til pizzaspising, trening og sosial aktivitet.

a.jpg    c.jpg    dd.jpg     v.jpg   

Søndag startet med frokost og treninger, før konkurransen startet. Denne dagen var det for vår del turn kvinner (hopp og skranke) og frittstående junior. Dagen ble avsluttet med premieutdeling før det var avreise.

b.jpg        e.jpg

IMG_4016.jpg     IMG_4454.jpg      IMG_4008.jpg

Resultater for helga kommer når vi har fått tilsendt dette fra kretsen.

SAMARBEIDSPARTNERE