Trening oppvisning

Påmelding til Kretsturnstevne for barn fra 1.klasse og opp

Da nærmer det seg Kretsturnstevne i Kirkenes 24.-26.mai og det er nå åpnet for påmelding.

Alle gymnaster som er medlem i Turngruppa fra 1.klasse og opp kan være med - og vi håper selvfølgelig at vi får med alle :) Fristen for påmelding og betaling er 17.april

Før man melder på sitt barn er det viktig å lese informasjon om stevnet.  Om ditt barn ikke skal delta er det fint om du kan sende mail til htif.turngruppa@gmail.com å gi beskjed.

Er det noen spørsmål , ta kontakt på samme mailadresse

9. april 2019 Les mer
Trening oppvisning

test Påmelding til Kretsturnstevne

For å melde på må man først lese gjennom invitasjonen til Kretsturnstevne(kommer) - der all informsjon står.

Ber om at man svarer på skjema om ditt barn skal delta eller ikke. Vi håper selvfølgelig at alle våre medlemmer fra 1.klasse og oppover blir med!

8. april 2019 Les mer
Trening oppvisning

Turngruppa har deltatt på årets Kretsturnstevne

Helga 25.-27.mai var det igjen klart for kretsturnstevne, og denne gangen deltok HT&IF med 47 gymnaster, 15 trenere og 7 reiseledere. Arrangør denne gangen var Hammerfest Turnforening.

28. mai 2018 Les mer
2016-D300-4978

Turngruppa deltar på Kretsturnstevne

Turngruppa har nå startet turen mot Alta og kretsturnstevne. Det er 44 gymnaster og 20 trenere som deltar denne gangen. dessverre så kræsjet stevne med Labb & Line cup og dermed har vi en del gymnaster mindre enn normalt. Men en flott gjeng er på vei, og disse skal både delta på oppvisning lørdag og konkurranser søndag. Vi ønsker alle lykke til!

28. april 2017 Les mer
IMG_8705

Gymnastene gjorde en god jobb under Kretsturnstevne 2014

Helga 23.-25.mai 2014 deltok 85 gymnaster fra HT&IF på Kretsturnstevne. I tillegg var det med trenere og reiseledere.

Lørdagen var det treninger og oppvisning for fellestroppene, HT&IF deltok på Fellestropp 6-9 år, 10-13 år og trampett. Gymnastene våre gjorde en god jobb sammen med de andre troppene - en flott oppvisning!!

På kvelden var det klart for Åpen hall for alle gymnastene - her var det mange av våre gymanster sim fikk prøve seg på nye ting!!

 

2. juni 2014 Les mer

SAMARBEIDSPARTNERE